dilluns, 11 de maig del 2015

Berenem: Pastis de pastanaga



He fet molts pastissos de pastanaga, és un dels que més m’agrada, però tinc una recepta preferida,  una recepta treta d’un llibre canadenc,  The Comfort cookbook
Aquest llibre està escrit per la una de les hostmoms que vaig tenir quan vaig ser a Canada, aviat farà 20 anys! I la recepta dels pastís, com us dic es la millor que he tastat, així, que tot sovint la faig. Normalment li preparo el frosting de formatge, i queda deliciós, però aquesta vegada esra per fer alguna cosa rápida per berenar, així que el vaig fer sense cap frosting. Tal cual. I estava deliciós!.

INGREDIENTS
3 OUS
1 TASSA I MITJA SUCRE
3/4 TASSA OLI SUAU
SUC UNA TARONJA
500 gr PASTANAGUES RATLLADES
2 TASSES FARINA
2 CULLARADETES LLEVADURA

1 CULLARADETA I MITJA CANELA

Precalentem el forn a 170º
Primer barregem els ingredients secs (farina, llevadura i canela)
Barregem els ous amb el sucre i l’oli, quan estigui ben barrejat afegim el suc de la taronja i les pastanagues, després incorporem poc a poc els ingredients secs.
Un cop està tot ben incorporat podeu afeir nous picades.
Ho posem en un motlle engrassat uns 40-50 minuts al forn o fins que un escuradents surti net al punxar-lo

Deixar refredar i… a menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada