He fet molts pastissos de pastanaga, és un dels que més m’agrada,
però tinc una recepta preferida, una
recepta treta d’un llibre canadenc, The Comfort cookbook
Aquest llibre està escrit per la una de les hostmoms que
vaig tenir quan vaig ser a Canada, aviat farà 20 anys! I la recepta dels
pastís, com us dic es la millor que he tastat, així, que tot sovint la faig.
Normalment li preparo el frosting de formatge, i queda deliciós, però aquesta
vegada esra per fer alguna cosa rápida per berenar, així que el vaig fer sense
cap frosting. Tal cual. I estava deliciós!.
INGREDIENTS
3 OUS
1 TASSA I MITJA SUCRE
3/4 TASSA OLI SUAU
SUC UNA TARONJA
500 gr PASTANAGUES RATLLADES
2 TASSES FARINA
2 CULLARADETES LLEVADURA
1 CULLARADETA I MITJA CANELA
Precalentem el forn a 170º
Primer barregem els ingredients secs (farina, llevadura i
canela)
Barregem els ous amb el sucre i l’oli, quan estigui ben
barrejat afegim el suc de la taronja i les pastanagues, després incorporem poc
a poc els ingredients secs.
Un cop està tot ben incorporat podeu afeir nous picades.
Ho posem en un motlle engrassat uns 40-50 minuts al forn o
fins que un escuradents surti net al punxar-lo
Deixar refredar i… a menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada