dijous, 15 d’octubre del 2015

Pastís de xocolata!

Aix, que poquet queda per començar les vacances, però de moment us deixo amb un pastís de xocolata que vaig fer l'altre dia i que va agradar molt.
És un pastís molt espongós que es menja casi casi sense adonar-ten

INGREDIENTS
100 gr mantega
260 gr sucre
2 ous
1/4 cullaradeta extracte de vainilla
45 gr cacao
3/4 cullaradeta llevadura tipus Royal
3/4 cullaradeta bicarbonat
170 gr farina
160 ml llet (jo he fet servir beguda d'avena)

Precalentem el forn a 170º
1. Barregem el sucre amb la mantega, fins que quedi cremós
2. Afegim els ous d'un en un i continuem barrejant fins que estigui ben incorporat
3. Posem la batedora al mínim i afegim l'extracte de vainilla, cacao, llevadura i bicarbonat.
4. Afegim la meitat de la farina, la meitat de la llet i repetim fins que estigui ben barrejat
5. Ho posem en un motlle de 20 cm i al forn durant uns 30 minuts.

Un cop ha passat aquest temps, deixem reposar els pastissos, els desmotllem i deixem refredar

Per la cobertura aquest cop he fet trampa... he utilitzat una cobertura de xocolata comprada al super... però es que anava curta de temps... per acabar uns fideus de colors per donar alegria.

Si el feu ja em direu que us sembla!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada